Marco Polo - Magyarország – kiszolgálás több nyelven

„A Szentendrére látogatók (20000 lakos) az autójukkal közvetlenül a Duna-parton a kijelölt helyeken parkolhatnak a gépjárművekkel, innen csak néhány perc sétára van a város központja és főtere, azaz a város szíve. A városközpont gyalogos, sétáló övezet.

PROMENADE

A 17-18. századból fennmaradt, szépen felújított teraszos ház. Átlátható étlap, a konyha és a felszolgálás magas színvonalú. Futó utca 4. /parkolók a korzó mentén/ Tel.: 26/31 26 26 „


Rick Steve´s Budapest

„Kirándulások Budapestről: A Dunakanyar

Étkezés Szentendrén

Változatos, turisztikai éttermekben bővelkedik Szentendre. Élveztem a PROMENADE Vendéglő hangulatos beltéri- és kültéri helyeit a magyar és balkán konyha különlegességeivel. Tel.: 26/312-626."


Lonely Planet - több nyelvű

„PROMENADE: fehér, boltívekkel díszített falak csodálatos terasszal, ezt még jobban kiemeli a kilátás, ami a Dunára nyílik. Szentendre egyik legjobb étterme. Az étlapon a nehéz magyar ételek helyett változatos, egészséges ételek várnak bennünket, mint a pulykamell csíkok mozzarellával, salátával.”

 

A Vendéglő / Rólunk írták

ÉTTEREM

Étlap

Itallap


© 2013 Promenade-Szentendre     I     H-2000 Szentendre, Futó utca 4     I     +36 26 312 626     I    info@promenade-szentendre.hu