Konyhánk/Éttermünk

Igyekszünk a legfrissebb alapanyagokkal dolgozni, és hogy célunkat elérjük az időt és távolságot áthidaljuk. Ezért ha kell, akkor korán kimegyünk a piacra, hogy a legfrissebb és legszebb árut kapjuk, akkor hozzuk el a vadásztól a vadhúst, amikor elejtette.

A nemzetközi specialitások alapanyagait, mint például a bélszínt Uruquayból, Amerikából, a friss borjúhúst az osztrák piacokról szerezzük be. A beszerzőnk szakértelme széleskörű, nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. A szakácsunk Vincze János, aki a “Chaine Rotissiers” díj tulajdonosa, nagy tapasztalattal rendelkezik hazai és nemzetközi szinten.

Rendszeresen használunk gyógy- és fűszernövényeket, törekszünk a dolgozóink folyamatos belső továbbképzésére, hogy minden ételt a vendégek ízlésének megfelelően tudjanak elkészíteni.

ÉTTEREM

Étlap

Itallap


© 2013 Promenade-Szentendre     I     H-2000 Szentendre, Futó utca 4     I     +36 26 312 626     I    info@promenade-szentendre.hu