Az európai Velo Nr. 6-os kerékpárút a PROMENADE Vendéglő előtt halad el a sétányon a Duna mentén. Tökéletes út kezdőknek.

Úti célként vagy pihenésképpen térjen be hozzánk, éttermünk tökéletes kiindulási hely, hogy meg tudjon pihenni Budapestről vagy Visegrádról, Esztergomról érkezve.

Hajóval is egyszerűen megteheti ugyanezt a távot oda-vissza. A hajókikötőtől mindössze 150 méterre van Szentendre központja, hamar odaérhetnek gyalogosan. Ha a közlekedéssel, menetrenddel kapcsolatban kérdése lenne forduljon hozzánk bizalommal!

A PROMENADE egy olyan ház, ami a központban, közvetlenül a Duna-partra épült. Saját kert is tartozik az étteremhez. Kerékpárját biztonságban tudhatja és szemmel tarthatja a mediterrán stílusú kert bármely asztalától. Érezze magát otthon nálunk! Ha a kirándulás közben váratlanul érte az eső, szárítsa meg nálunk ruháit!

A kerékpárkölcsönzésben, kisebb javításokban, segítünk Önnek, a szervezésben is rendelkezésére állunk, a PROMENADE személyzete öt nyelven tud segítségére lenni: magyar, német, angol, francia és orosz.

Promenade - a kerékpárbarát vendéglő

1. útvonal: Szentendrei-sziget

Fedezze fel az érintetlen Szentendrei-szigetet, a mintegy 20 km hosszan elterülő rétek, erdők, homokpadok ritka növény- és állatfajainak világát! A kis falvakban olyan érzése lesz, mintha megállt volna az idő. Lovaglási lehetőség, lovaskocsikázás, golfpálya is várja az ide látogatókat.

2. útvonal: Szentendre - Visegrád – Esztergom
(Velo Nr.6)

A Dunakanyar egyik legszebb turistaútvonala, mely gazdag történelmi múlttal és rengeteg látványossággal rendelkezik.

Merre induljunk?

Leányfalu (Szentendrétől 5 km): A Duna partján csodálatos zöldövezetben kialakított fürdő legfőbb értéke a föld mélyéből feltörő gyógyvíz. A fürdőzés mellett további szolgáltatások is igénybe vehetők (szauna, masszázs, sportmedence).

Visegrád (Szentendrétől 15 km): Királyi Palota, Fellegvár – ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Dunára és a Dunakanyarra, a Pilisi Parkerdő számtalan kirándulási lehetőséget kínál.

Esztergom (Szentendrétől 25 km): Európa 3. legmagasabb katedrálisa a székesegyház, államalapító királyunk születési helye.

Egy kényelmesebb út Visegrádig, Esztergomig, ha hajóval közlekedünk oda-vissza, így lehetőségünk nyílik gyönyörködni a tájban.

3. útvonal: Budapest – Szentendre
(20 km egy útra)

Budapest Magyarország fővárosa. A különleges középkori és barokk stílusú várost a Duna folyam Budára és Pestre bontja.

Indulás: Budapest – Buda Bike Tours

Találkozási pont: 10:30 Szent István tér, Bazilika

Az útvonal közvetlenül az ártéri erdők és a Duna mellett halad.


Kirándulási lehetőségek:

ÉTTEREM

Étlap

Itallap


© 2013 Promenade-Szentendre     I     H-2000 Szentendre, Futó utca 4     I     +36 26 312 626     I    info@promenade-szentendre.hu