Engedje, hogy elvarázsolja Önt az egyedi hangulatú teraszos kert, melyben csodálatos virágok között pihenhet. Hortenzia, leander, levendula, és a buja mediterrán növényzet mellett magyar növényeket is megcsodálhat. A kertből is szép kilátás nyílik a Dunára és a szemközti Szentendrei-sziget páratlan növény- és állatvilágára.

Kertünk teraszos szerkezete – a lankás lejtő korábban gyümölcsöskert volt– lehetővé teszi, hogy minden asztalnál gyönyörködhessenek a Dunára néző panorámában és élvezhessék a nap játékát, ahogy a víztükrön megcsillan.

Itt tud csak igazán szellemileg és lelkileg feltöltődni az ide látogató kedves vendég.

Szomszédságunkban megóvott, védett épületek vannak. A Futó utca (összeköti a Fő teret a Dunával) tökéletes és természetes hátteret biztosít nemzetközi filmek és reklámok forgatásához, nemzetközi divatlapok és márkák modelljeinek fotózásához.

Kert
“Úri szoba”,
Duna-terem

zonen2a.htmlzonen2a.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1
Borospince,
Boltíves pince

zonen2b.htmlzonen2b.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1
Rendezvényterem
és erkély
zonen2c.htmlzonen2c.htmlshapeimage_6_link_0shapeimage_6_link_1

Éttermünk, a PROMENADE technikai, berendezési és szervezeti felépítése  ( bővebben )

Ha különleges party számára keres egy hihetetlen hangulatú helyet barátainak és szeretteinek, ha a vállalatának/nemzetközi szervezetének keres biztos kommunikációs háttérrel rendelkező helyet, ha a diplomaosztóját stb. szeretné egészen különleges keretek között ünnepelni és emlékezetessé tenni, ha Ön kedveli a borokat és szeretne megismerkedni nem mindennapi magyar borkülönlegességekkel, akkor ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk!

Helyiségek

A Vendéglő / Helyiségek

ÉTTEREM

Étlap

Itallap


© 2013 Promenade-Szentendre     I     H-2000 Szentendre, Futó utca 4     I     +36 26 312 626     I    info@promenade-szentendre.hu