Vendéglőnk különböző helyiségeit úgy igyekeztünk kialakítani, hogy vendégeink számára biztosítani tudjuk a különböző vállalati és magán rendezvények zavartalan lebonyolítását.

Modern klímaberendezés szolgálja az épület megfelelő szellőzését és a kellemes hőmérsékletet még a legforróbb nyári napokon is.

Vidéki kastély hangulatát idézi az "Úri szobában" lévő kandalló, mely a téli időszakban kellemes melegével és lobogó tüzével varázsolja el vendégeinket.

Az Önök igényeinek magas fokú kielégítésére választottuk a minőségi alapanyagokat és különleges kiegészítőket. Ilyenek a hajópadló, a fa falburkolatok, az eredeti olasz csempe ’Antica Umbria’ stílusban. A keményfa bútorok felső-ausztriai és tiroli asztalos mesterek munkái. A lámpatestek firenzei művészek műhelyében készültek.

Berendezéseink megfelelnek a legmagasabb technológiai elvárásoknak (raktározás, hűtés, előkészítés stb.), hogy biztosítani tudjuk a vendégeink által elvárt színvonalat.

Éttermünk szerencsés természeti adottságokkal rendelkezik, mint például az egyedülálló dunai panoráma.

Nemzetközi színvonalú, minden tekintetben különleges atmoszférájú, meleg vendégszeretet kínál Önnek családi vállalkozásunk. 

Családunk egy vagy több tagja folyamatosan jelen van az étteremben. A fogadó különböző területein dolgoznak, így személyesen gondoskodnak kedves vendégeink megfelelő ellátásáról.

Kert zonen.htmlshapeimage_1_link_0
“Úri szoba”,
Duna-terem

zonen2a.htmlzonen2a.htmlshapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1
Borospince,
Boltíves pince

zonen2b.htmlzonen2b.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1
Rendezvényterem
és erkély
zonen2c.htmlzonen2c.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1

Éttermünk, a PROMENADE technikai, berendezési és szervezeti felépítése

Helyiségek

A Vendéglő / Helyiségek

ÉTTEREM

Étlap

Itallap


© 2013 Promenade-Szentendre     I     H-2000 Szentendre, Futó utca 4     I     +36 26 312 626     I    info@promenade-szentendre.hu