Úri szoba

Az elegánsan berendezett, boltíves mennyezettel és a nagy impozáns kandallóval ellátott szoba ideális hely kisebb esküvők, családi ünnepek, születésnapok, névnapok, keresztelők, bérmálások, érettségi bankettek és diplomaszerzés megünneplésére. Hivatalos fogadások, parlamenti delegációk, céges és családi karácsonyi ünnepségek megrendezésére is tökéletes helyszínt kínálunk. Ha csak egy egyszerű családi összejövetelt szeretne, ahol a kisgyerekektől a nagyszülőkig mindenki jól érzi magát, netán a párjával szeretnének gyertyafény mellett romantikázni, esetleg a szokásos éves ülését szeretné megtartani üzletfeleivel – itt mindez sikerülhet!

Duna-terem

Ebből a vidéki hangulatban berendezett fapadlóval és kő lambériával burkolt szobából közvetlen kilátás nyílik a kertre és a romantikus Dunára. A különleges hangulatot a terem mellett található jól felszerelt, elegáns bár adja meg. Ez a terem is, mint mindegyik másik tökéletesen elkülöníthető, így kínál ideális helyszínt privát események, kisebb sport- és turistacsoportok számára. Gyerekes családok körében is igen népszerű!

AJÁNLATUNK: Élvezze ezt a helyet a szeretteivel (8-20 fő) autentikus élő zenével a háttérben – pl.: egy fiatal szentendrei művész klasszikus spanyol gitáron játszik kérésük szerint – mely felejthetetlen élmény a testnek és a léleknek!

Természetesen mindez megfizethető áron – kérje ajánlatunkat!

Kert zonen.htmlshapeimage_5_link_0
“Úri szoba”,
Duna-terem
Borospince,
Boltíves pince

zonen2b.htmlzonen2b.htmlshapeimage_7_link_0shapeimage_7_link_1
Rendezvényterem
és erkély
zonen2c.htmlzonen2c.htmlshapeimage_8_link_0shapeimage_8_link_1

Helyiségek

Ha különleges party számára keres egy hihetetlen hangulatú helyet barátainak és szeretteinek, ha a vállalatának/nemzetközi szervezetének keres biztos kommunikációs háttérrel rendelkező helyet, ha a diplomaosztóját stb. szeretné egészen különleges keretek között ünnepelni és emlékezetessé tenni, ha Ön kedveli a borokat és szeretne megismerkedni nem mindennapi magyar borkülönlegességekkel, akkor ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk!

A Vendéglő / Helyiségek

Éttermünk, a PROMENADE technikai, berendezési és szervezeti felépítése  ( bővebben )

ÉTTEREM

Étlap

Itallap


© 2013 Promenade-Szentendre     I     H-2000 Szentendre, Futó utca 4     I     +36 26 312 626     I    info@promenade-szentendre.hu