Öreg borospince, az 1600-as évekből

A ház talán legkülönlegesebb helye ez. Magyarország különböző területeiről 50 különböző fajta bort tartunk pincénkben.

Borkóstolási lehetőséget is nyújtunk az ide látogatóknak. Négy nyelven kínálunk útikalauzt Önnek, hogy megismerkedhessen a borvidékek jellemzőivel, a szőlő- és borfajtákkal.

Boltíves pince

A modern fényforrások mellett gyertyafény világítja be a pincét, mely tökéletesen megteremti a hangulatot az itt pihenőknek.

A borospincét és a boltíves pincét egy kétszárnyú üveg berakással díszített kovácsoltvas ajtó választja el egymástól, így igény szerint egybe is nyithatóak.

Egész évben tökéletes helyszínt biztosít különböző események lebonyolítására, mivel szabályozott szellőzőrendszerrel van felszerelve, mely biztosítja a fűtést és a klímát.

Kert zonen.htmlshapeimage_2_link_0
“Úri szoba”,
Duna-terem

zonen2a.htmlzonen2a.htmlshapeimage_3_link_0shapeimage_3_link_1
Borospince,
Boltíves pince
Rendezvényterem
és erkély
zonen2c.htmlzonen2c.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1

Helyiségek

Ha különleges party számára keres egy hihetetlen hangulatú helyet barátainak és szeretteinek, ha a vállalatának/nemzetközi szervezetének keres biztos kommunikációs háttérrel rendelkező helyet, ha a diplomaosztóját stb. szeretné egészen különleges keretek között ünnepelni és emlékezetessé tenni, ha Ön kedveli a borokat és szeretne megismerkedni nem mindennapi magyar borkülönlegességekkel, akkor ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk!

A Vendéglő / Helyiségek

Éttermünk, a PROMENADE technikai, berendezési és szervezeti felépítése  ( bővebben )

ÉTTEREM

Étlap

Itallap


© 2013 Promenade-Szentendre     I     H-2000 Szentendre, Futó utca 4     I     +36 26 312 626     I    info@promenade-szentendre.hu