Rendezvényterem és erkély

Rendezvénytermünket az első emeleten alakítottuk ki, hogy tökéletes helyszín legyen esküvők, csapatépítő tréningek, szemináriumok, értékesítési találkozók, turistacsoportok, osztálytalálkozók, érettségi találkozók/bankettek stb. számára.

Nagy méretű televízió készülék áll a vendégek rendelkezésére, illetve egyéb berendezések melyek a rendezvények sikeres lebonyolításához szükségesek.


Erkély

egyedülálló hangulat és meseszép kilátás

10-20 ülő-, illetve állóhely

Diszkrét és elválasztható hely, mely kiváló eljegyzési partyk, házassági évfordulók, magán- vagy üzleti beszélgetések lebonyolítására.

Közvetlenül a rendezvényterem mellett található a terasz, ahol tarthat egy rövid cigarettaszünetet, élvezheti a szivar, a konyak, vagy egy különleges tánc érzését…

Kert zonen.htmlshapeimage_3_link_0
“Úri szoba”,
Duna-terem

zonen2a.htmlzonen2a.htmlshapeimage_4_link_0shapeimage_4_link_1
Borospince,
Boltíves pince

zonen2b.htmlzonen2b.htmlshapeimage_5_link_0shapeimage_5_link_1
Rendezvényterem
és erkély

Helyiségek

Ha különleges party számára keres egy hihetetlen hangulatú helyet barátainak és szeretteinek, ha a vállalatának/nemzetközi szervezetének keres biztos kommunikációs háttérrel rendelkező helyet, ha a diplomaosztóját stb. szeretné egészen különleges keretek között ünnepelni és emlékezetessé tenni, ha Ön kedveli a borokat és szeretne megismerkedni nem mindennapi magyar borkülönlegességekkel, akkor ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot velünk!

A Vendéglő / Helyiségek

Éttermünk, a PROMENADE technikai, berendezési és szervezeti felépítése  ( bővebben )

ÉTTEREM

Étlap

Itallap


© 2013 Promenade-Szentendre     I     H-2000 Szentendre, Futó utca 4     I     +36 26 312 626     I    info@promenade-szentendre.hu